Henry & Sanne'Verstand op nul' Podcast

Luister nu!

Podcast ‘Verstand op nul’

Ben jij het gezeik ik je hoofd ook zat? Neem jouw verstand niet zo serieus, maar volg jouw eigen waarden! Leer dealen met moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden. Wij, Henry van Henry Helpt en Sanne van Your Healthy Mind, zijn twee bevriende coaches en gedragstherapeuten. In de podcast ‘Verstand Op Nul’ delen we onze persoonlijke ervaringen en kennis op het gebied van Acceptance and Commitment Therapy.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt podcast ‘Verstand op nul’ op via verschillende kanalen beluisteren, waaronder:

Spotify podcast
Podcast YouTube
Apple podcast
Google podcast

‘Verstand op nul’

Beluister alle afleveringen

Elke donderdag is er een nieuwe aflevering van podcast ‘Verstand op nul’ te beluisteren. Wil je niets missen? Hieronder vind je alle afleveringen van podcast ‘Verstand op nul’.

Heb jij een onderwerp wat je graag in een podcast zou willen horen of heb je vragen naar aanleiding van een aflevering? Neem gerust contact met ons op!

Samen kom je verder

Kun jij hulp gebruiken?

Wij hopen je met de podcast te kunnen inspireren en kunnen helpen met lastige gedachten, gevoelens en omstandigheden waar jij tegenaan loopt. In de praktijk blijkt vaak dat we vaak wel weten wat we anders willen doen, maar toch lukt het niet. Luister ook podcastaflevering ‘Ik weet het wel maar doe het niet’. Als dat het geval is, kan een traject zeer helpend zijn.

Plan nu je gratis kennismakingsgesprek